Utvald bild för inlägget Nybörjarguide till att köpa kryptovalutan XRP (tidigare Ripple)

Köpa Ripple (XRP)? Läs då vår enkla steg för steg guide här

I detta inlägget kommer vi med en steg för steg guide beskriva hur man enkelt kan köpa XRP (tidigare Ripple) för Bitcoin / Ethereum. XRP hette tidigare Ripple, men sedan Juni 2018 är XRP det officiella namnet. Ripple är företaget bakom.

Introduktion

I denna guiden kommer vi använda två krypto handelsplatser, Coinbase samt Binance. Nedan följer lite information om tjänsterna, vill man hoppa ner direkt till guiden kan man klicka här.

Vill man köpa Ripple direkt med Visa / Mastercard så finns en tjänst som heter Changelly, som vi emellanåt använder men som har något högre avgifter.

Coinbase

Bild föreställande Coinbase - Köp och sälj kryptovalutor.
Coinbase – Köp och sälj Bitcoin, Ethereum och andra kryptovalutor till låga avgifter.

Coinbase anses vara en av de äldsta, ledande och en mycket säker handelsplattformen inom området. Företaget är amerikanskt och baserat i San Francisco och tillhandahåller en webbplats för att köpa/sälja digitala valutor samt förvarning av dessa.  Läs vår recension av Coinbase här (öppnas i ett nytt fönster).

Binance

Bild föreställande Binance - Köp och sälj en rad olika kryptovalutor
Binance – Köp och sälj en rad olika kryptovalutor på världens största handelsplats för kryptovalutor.

Binance är den största handelsplatsen som tillhandahåller en säker webbplats där man kan köpa / sälja med väldigt många olika kryptovaultor (inkl Ripple) för Bitcoin eller Ethereum. De erbjuder också digitala plånböcker så att man enkelt kan förvara köpta kryptovalutor hos dem, skulle man dock vilja flytta sin Ripple till en annan digital plånbok så är det inga problem. Läs vår recension av Binance här (öppnas i ett nytt fönster).

Vill man senare ha en USB plånbok för att förvara sin Ripple så rekommenderar vi en Ledger Nano S. Det är mycket enkelt att sätta upp och föra över Ripple från Binance till en Ledger Nano S och inom kort kommer vi släppa en guide för detta.

Tips & råd för att välja handelsplattform för kryptovalutor

Det finns andra plattformar för att köpa XRP på än Coinbase och Binance. Anledningen till att vi skriver om den på Cryptoaddicts.se är för att vi själva använder den och tycker det är en väldigt bra plattform.

Dock är det viktigt att vara på sin vakt i valet av plattform. En grundregel är att alltid Googla på företaget och se vad andra skriver om dem, ganska snabbt kan man få en uppfattning om företaget är seriöst eller inte. Hittar man inget om företaget på Google så kan detta indikera att tjänsten är relativt ny, och behöver inte betyda att det är något skumt.

Checklista vid val av handelsplattform

  • Googla företaget, finns de inte på Google eller har många dåliga omdömen så är detta en varningssignal.
  • Undersök deras hemsida och bedöm ifall de verkar seriösa. Vad behövs för uppgifter att skapa konto, är det rimlig säkerhetsnivå om det bara behövs en E-post?
  • Låter det för bra för att vara sant så är det oftast det. Företag som garanterar avkastning på insatt kapital kan kastas direkt i papperskorgen, det finns inga garantier på kryptomarknaden.

Aktuellt pris

ripple
ripple

XRP (XRP)

Price
kr
2,23

Innan du startar

Investera aldrig mer pengar än du har råd att förlora.

Vad behövs för att följa guiden?

  • Dator(Windows/Mac/Linux) med internetuppkoppling.
  • Körkort / Pass som behöver fotas och skickas in till Coinbase för att verifiera kontot.
  • Någon typ av betalningsmedel, Visa/Mastercard fungerar.

Tidsåtgång

Uppskattad tid för att följa guiden och köpa XRP (Ripple) på Binance är ca 30-120 minuter.

Då ett steg av guiden är att flytta över Ethereum från Coinbase till Binance så kan tidsåtgången variera beroende av hur belastat Ethereums nätverk är, men vanligtvis brukar det inte ta mer än 20 minuter.

Guide - Köpa XRP (Ripple)

Översikt

  1. Skapa ett konto på Binance
  2. Skapa ett konto på Coinbase och köp Ethereum (Bitcoin går också bra).
  3. Skicka Ethereum från Coinbase kontot till ditt Binance konto.
  4. På Binance så köper man XRP (Ripple) för det överförda Ethereumet.

Grattis, nu har du köpt XRP (Ripple)!
Om du hellre vill följa en steg för steg guide med bilder, fortsätt läsa guiden nedan.

Steg för steg guide

I denna steg för steg guiden så kommer vi med bilder och text gå igenom alla steg som behövs för att köpa XRP (tidigare Ripple) för Ethereum.

Steg 1 – Registrera konto på Binance

Det första steget för att kunna köpa XRP är att registrera ett konto hos Binance
Länken kommer öppnas i ett nytt webbläsarfönster så du kan fortsätta att ha kvar guiden i detta fönstret.

BIld 1 i guiden för att köpa Ripple (XRP)
Bild 1 – Att skapa ett konto hos Binance går snabbt och är enkelt att göra. Klicka på register så är du snart igång. Klicka på bilden för att förstora den.

Registreringen är enkel och när den är gjord så kan du logga in på ditt Binance konto.

BIld 2 i guiden för att köpa Ripple (XRP)
Bild 2 – När du registrerar dig behöver du bara ange en E-post och ett lösenord. Om du får du gärna ange mitt Referal ID: 16516737 . Då hjälper du mig att kunna fortsätta driva hemsidan och göra ännu fler guider. När du är klar så klickar du på ”Register”. Klicka på bilden för att förstora den.

Uppdatering till guiden – Köpa Bitcon på Binance med Visa / Mastercard

Nu har Binance äntligen öppet upp för möjligheten att man kan köpa Bitcoin, Ethereum samt Litecoin med ett Visa / Mastercard på deras hemsida, vilket gör att man slipper det extra steget att först köpa Bitcoin / Ethereum på Coinbase och sedan skicka till Binance.

Vi kommer nedan visa hur man köper Bitcoin på Binance som man senare kan använda för att köpa XRP.

När du har loggat in på Binance så flyttar du muspekaren till ”Funds” (1’), och sedan så skall det finnas ett ”Buy with Credit Card” (2) alternativ som du klickar på.

Ser du inget sådant alternativ så kan det hända att det inte är tillgängligt för alla än, då kan du fortsätta med den tidigare guiden och köpa Ethereum på Coinbase

Bild föreställande hur man navigerar på Binance för att köpa Bitcoin med Betalkort
Äntligen har Binance öppnat upp så att man kan köpa Bitcoin, Ethereum samt Litecoin med ett Visa / Mastercard direkt på deras hemsida.

Då kommer en sida öppnas där man får möjligheten att fylla i hur mycket man vill köpa för. Man kan både ange summan i kryptovalutan eller i dollar. Här väljer man också vilken kryptovaluta man vill köpa, så det är alltid värt att dubbelkolla en extra gång innan man går vidare.

Bild föreställande en sida där man behöver ange för hur mycket samt vilken kryptovaluta man vill köpa
I nästa steg behöver man fylla i för hur mycket man vill köpa samt i vilken kryptovaluta.

På nästa steg så kan man se en översikt av sin order samt bekräfta att allting ser rätt ut. Är man nöjd och vill gå vidare så klicka man på ”I have read and agreed the disclaimer” (1) samt sedan på ”Go to payment” (2)

Bild föreställande orderbekräftelse
Här kan man kolla igenom ordern och bekräfta att allting stämmer samt godkänna villkoren.

Nästa steg är att fylla i sin uppgifter hos betalningspartnern Simplex. Binance samarbetar med Simplex, som är en modern och säker betalningspartner som inriktar sig på att möjliggöra köp av kryptovalutor med Visa / Mastercard.

När man gått igenom alla stegen och köpt Bitcoin så kommer de automatiskt hamna i din Binance plånbok, vilket gör att man kan börja köpa XRP eller andra kryptovalutor som Binance stödjer för dem.

Klicka här för att fortsätta med guiden och där vi går igenom hur man köper XRP på Binance.

Bild föreställande ett formulär hos Simplex där man kan fylla i sina kortuppgifter
Nästa steg är att fylla i sina uppgifter för att betala med Visa / Mastercard.

Köpa Ethereum på Coinbase

Steg 2 – Hitta din publika Ethereum adress

Nästa steg är att hitta din publika Ethereum adress på Binance. Man får detta när man skapar ett konto, vilket gör att man kan förvara Ethereum hos Binance. Anledningen till att vi behöver det är för att det är enklast att handla XRP på Binance med Ethereum /Bitcoin, och då måste vi första skicka Ethereum från vårt Coinbase konto till vårt Binance konto.

För att komma till sina digitala plånböcker så klickar man på ”Funds”(1) och sedan i drop down menyn på ”Deposits Withdrawals”(2)

Bild 3 i Guiden för att köpa Ripple (XRP)
Bild 3 – Genom att klicka på Funds och sedan ”Deposit Withdrawals” så kommer man till sina plånböcker, där man kan hitta sin Ethereum adress. Klicka på bilden för att förstora den.

Då kommer man till en vy med alla ens digitala plånböcker som Binance stödjer, för att snabbare hitta sin Ethereum adress så kan man söka på ”ETH” (1), hitta raden med ”ETH” (2) och sedan klicka på ”Deposit” (3).

BIld 4 i guiden för att köpa Ripple (XRP)
Bild 4 – För att snabbt hitta din Ethereum plånbok så kan du skriva ETH i sökrutan, klicka sedan på ”Deposit” så visas din publika adress. Klicka på bilden för att förstora den.

Då öppnas mer information om det valda kontot, och man kan se sin Ethereum adress dit vi snart skall skicka Ethereum. Kopiera din publika adress genom att klicka på ”Kopiera symbolen” (1), ha detta fönstret kvar uppe så kan du öppna en ny flik i ditt webbläsare.

BIld 5 i guiden för att köpa Ripple (XRP)
Bild 5 – Genom att klicka på ikonen till höger om textfältet så kopierar du din publika Ethereum adress, dit du kommer skicka Ethereum i nästa steg. Klicka på bilden för att förstora den.

Grattis, nu har du ett konto på Binance och har kopierat din publika Ethereum adress. Nästa steg är att skicka Ethereum från Coinbase till kontot på Binance.

Steg 3 – Skicka Ethereum från Coinbase till Binance

Nästa steg i guiden är att skicka över Ethereum från Coinbase till Binance. Börja med att logga in på ditt Coinbase konto. Har man inget Coinbase konto så kan man skapa ett här.

Har du en annan plånbok med Bitcoin / Ethereum så går det utmärkt att använda denna istället för att skicka till Binance.

Det är enklast att köpa XRP för Bitcoin eller Ethereum på Binance, så kommer du behöva ha den summan du vill köpa för på ditt Coinbase konto. Om du inte har någon kryptovaluta på ditt Coinbase konto än så har vi länkat nedan till våra enkla guider för hur man köper Ethereum & Bitcoin med ett Visa / Mastercard.

Om man vill köpa XRP för 100 euro, då behöver man först köpa Ethereum för 100 euro, som sedan används för att köpa XRP.

I denna steg för steg guiden så kommer vi med bilder och text gå igenom alla steg som behövs för att köpa XRP (tidigare Ripple) för Ethereum.

Steg 1 – Registrera konto på Binance

Det första steget för att kunna köpa XRP är att registrera ett konto hos Binance Länken kommer öppnas i ett nytt webbläsarfönster så du kan fortsätta att ha kvar guiden i detta fönstret.
BIld 1 i guiden för att köpa Ripple (XRP)
Bild 1 – Att skapa ett konto hos Binance går snabbt och är enkelt att göra. Klicka på register så är du snart igång. Klicka på bilden för att förstora den.
Registreringen är enkel och när den är gjord så kan du logga in på ditt Binance konto.
BIld 2 i guiden för att köpa Ripple (XRP)
Bild 2 – När du registrerar dig behöver du bara ange en E-post och ett lösenord. Om du får du gärna ange mitt Referal ID: 16516737 . Då hjälper du mig att kunna fortsätta driva hemsidan och göra ännu fler guider. När du är klar så klickar du på ”Register”. Klicka på bilden för att förstora den.

Uppdatering till guiden – Köpa Bitcon på Binance med Visa / Mastercard

Nu har Binance äntligen öppet upp för möjligheten att man kan köpa Bitcoin, Ethereum samt Litecoin med ett Visa / Mastercard på deras hemsida, vilket gör att man slipper det extra steget att först köpa Bitcoin / Ethereum på Coinbase och sedan skicka till Binance.Vi kommer nedan visa hur man köper Bitcoin på Binance som man senare kan använda för att köpa XRP.När du har loggat in på Binance så flyttar du muspekaren till ”Funds” (1’), och sedan så skall det finnas ett ”Buy with Credit Card” (2) alternativ som du klickar på. Ser du inget sådant alternativ så kan det hända att det inte är tillgängligt för alla än, då kan du fortsätta med den tidigare guiden och köpa Ethereum på Coinbase
Bild föreställande hur man navigerar på Binance för att köpa Bitcoin med Betalkort
Äntligen har Binance öppnat upp så att man kan köpa Bitcoin, Ethereum samt Litecoin med ett Visa / Mastercard direkt på deras hemsida.
Då kommer en sida öppnas där man får möjligheten att fylla i hur mycket man vill köpa för. Man kan både ange summan i kryptovalutan eller i dollar. Här väljer man också vilken kryptovaluta man vill köpa, så det är alltid värt att dubbelkolla en extra gång innan man går vidare.
Bild föreställande en sida där man behöver ange för hur mycket samt vilken kryptovaluta man vill köpa
I nästa steg behöver man fylla i för hur mycket man vill köpa samt i vilken kryptovaluta.
På nästa steg så kan man se en översikt av sin order samt bekräfta att allting ser rätt ut. Är man nöjd och vill gå vidare så klicka man på ”I have read and agreed the disclaimer” (1) samt sedan på ”Go to payment” (2)
Bild föreställande orderbekräftelse
Här kan man kolla igenom ordern och bekräfta att allting stämmer samt godkänna villkoren.
Nästa steg är att fylla i sin uppgifter hos betalningspartnern Simplex. Binance samarbetar med Simplex, som är en modern och säker betalningspartner som inriktar sig på att möjliggöra köp av kryptovalutor med Visa / Mastercard.När man gått igenom alla stegen och köpt Bitcoin så kommer de automatiskt hamna i din Binance plånbok, vilket gör att man kan börja köpa XRP eller andra kryptovalutor som Binance stödjer för dem.Klicka här för att fortsätta med guiden och där vi går igenom hur man köper XRP på Binance.
Bild föreställande ett formulär hos Simplex där man kan fylla i sina kortuppgifter
Nästa steg är att fylla i sina uppgifter för att betala med Visa / Mastercard.

Köpa Ethereum på Coinbase

Steg 2 – Hitta din publika Ethereum adress

Nästa steg är att hitta din publika Ethereum adress på Binance. Man får detta när man skapar ett konto, vilket gör att man kan förvara Ethereum hos Binance. Anledningen till att vi behöver det är för att det är enklast att handla XRP på Binance med Ethereum /Bitcoin, och då måste vi första skicka Ethereum från vårt Coinbase konto till vårt Binance konto.För att komma till sina digitala plånböcker så klickar man på ”Funds”(1) och sedan i drop down menyn på ”Deposits Withdrawals”(2)
Bild 3 i Guiden för att köpa Ripple (XRP)
Bild 3 – Genom att klicka på Funds och sedan ”Deposit Withdrawals” så kommer man till sina plånböcker, där man kan hitta sin Ethereum adress. Klicka på bilden för att förstora den.
Då kommer man till en vy med alla ens digitala plånböcker som Binance stödjer, för att snabbare hitta sin Ethereum adress så kan man söka på ”ETH” (1), hitta raden med ”ETH” (2) och sedan klicka på ”Deposit” (3).
BIld 4 i guiden för att köpa Ripple (XRP)
Bild 4 – För att snabbt hitta din Ethereum plånbok så kan du skriva ETH i sökrutan, klicka sedan på ”Deposit” så visas din publika adress. Klicka på bilden för att förstora den.
Då öppnas mer information om det valda kontot, och man kan se sin Ethereum adress dit vi snart skall skicka Ethereum. Kopiera din publika adress genom att klicka på ”Kopiera symbolen” (1), ha detta fönstret kvar uppe så kan du öppna en ny flik i ditt webbläsare.
BIld 5 i guiden för att köpa Ripple (XRP)
Bild 5 – Genom att klicka på ikonen till höger om textfältet så kopierar du din publika Ethereum adress, dit du kommer skicka Ethereum i nästa steg. Klicka på bilden för att förstora den.
Grattis, nu har du ett konto på Binance och har kopierat din publika Ethereum adress. Nästa steg är att skicka Ethereum från Coinbase till kontot på Binance.

Steg 3 – Skicka Ethereum från Coinbase till Binance

Nästa steg i guiden är att skicka över Ethereum från Coinbase till Binance. Börja med att logga in på ditt Coinbase konto. Har man inget Coinbase konto så kan man skapa ett här.Har du en annan plånbok med Bitcoin / Ethereum så går det utmärkt att använda denna istället för att skicka till Binance.Det är enklast att köpa XRP för Bitcoin eller Ethereum på Binance, så kommer du behöva ha den summan du vill köpa för på ditt Coinbase konto. Om du inte har någon kryptovaluta på ditt Coinbase konto än så har vi länkat nedan till våra enkla guider för hur man köper Ethereum & Bitcoin med ett Visa / Mastercard.Om man vill köpa XRP för 100 euro, då behöver man först köpa Ethereum för 100 euro, som sedan används för att köpa XRP.

Våra guider för att Köpa Bitcoin / Ethereum

Fortsättningen i guiden utgår ifrån att det finns Ethereum på ditt Coinbase konto.

För att komma till sina plånböcker på Coinbase så loggar man in och klickar sedan på ”Accounts”. För att sedan skicka Ethereum så klickar man på ”ETH Wallet”(1) och sedan på ”Send”(2).

BIld 6 i guiden för att köpa Ripple (XRP)
Bild 6 – Genom att klicka på ”Accounts” så ser man alla sina digitala plånböcker, välj Ethererum och sedan ”Send”. Har du inget Ethereum så går det bra att köpa detta på Coinbase. Klicka på bilden för att förstora den.

Nästa steg är att skicka Ethereum till Binance kontot. Börja med att klistra in adressen du kopierade i steg 2 från ditt Ethereum konto på Binance. Om du inte har kvar den så kan du enkelt hitta den igen, logga in på Binance och följ anvisningarna i steg 2 ovan.

Klistra in din Ethereum adress (1), dubbelkolla en extra så att den stämmer med vad som visades i steg 2. Nästa steg är att välja från vilken Ethereum plånbok man vill skicka ifrån. Har du flera Ethereum konton på Coinbase så kan man välja vilket man vill skicka ifrån, har man bara ett så väljer systemet det automatiskt (2).

Viktigt – Om du följer guiden men vill använda Bitcoin istället så skall du istället välja ditt BTC konto på Coinbase samt klistra in din Bitcoin adress från Binance.

Ange det belopp som du vill skicka över och köpa XRP (Ripple) för (3). Det går bra att ange beloppet i SEK så räknar systemet automatiskt om det till Ethererum enligt aktuell kurs. Dubbelkolla så att allting ser rätt ut (4), om det ser bra ut så godkänner man flytten genom att klicka på ”Confirm” (5).

Bild 7 i guiden för att köpa Ripple (XRP)
Bild 7 – Klistra in dina adress som du kopierade från Binance i steg 2. Fyll i hur mycket du vill föra över och dubbelkolla en extra gång så att adressen är rätt innan du klickar på ”Confirm”. Klicka på bilden för att förstora den.

Ett sista steg innan transaktionen kan genomföras är att bekräfta den genom att ange den SMS kod som Coinbase skickar till det mobilnummer man registrerade kontot på. När du fått sms:et ange koden (1) och slutför flytten genom att klicka på ”Confirm” (2)

BIld 8 i guiden för att köpa Ripple (XRP)
Bild 8 – Ange koden i Sms:et som skickas till kontots mobilnummer för att bekräfta transaktionen. Klicka på bilden för att förstora den.

Nu har du skickat över Ethereum till ditt Binance konto och är redo att börja köpa XRP (Ripple) . Överföringen kan dröja beroende på hur stor belastning det är på nätverket. Syns den inte på direkten så få inte panik, den kommer komma fram. Blockkedjetekniken är i sin natur väldigt säker på att genomföra transaktioner, när man väl gjort en transaktion så vet alla datorer i hela nätverket om den.

BIld 9 i guiden för att köpa Ripple (XRP)
Bild 9 – Nu har du skickat dina Ethereum och inom kort kommer de landa på ditt Binance konto. Genom att klicka på ”View Details” så kan man se order statusen m.m. Klicka på bilden för att förstora den.

Steg 4 – Köpa XRP (tidigare Ripple) på Binance

När överföringen är gjord så kan du logga in på ditt Binance konto och navigera till ”Funds”->”Deposit Withdrawals” (som i steg 1). När transaktionen är färdig och dina Ethereum är överförda så kommer de synas på ditt konto. Dubbelkolla så att summan stämde med vad du överförde (1), och om allting ser bra ut så är allting redo för att köpa XRP.

BIld 10 i guiden för att köpa Ripple(XRP)
Bild 10 – När Ethereum har kommit in på ditt Binance konto så hittar man kontot genom att klicka på ”Funds”->”Deposit Withdrawals”. Bli inte orolig om inte överföringen syns på direkten, den bör dyka upp inom kort. Klicka på bilden för att förstora den.

För att köpa XRP så klickar du på ”Exchange” (1) och sedan på Basic. Det finns även en ”Advanced” vy som erbjuder mer funktioner men är lite svårare för nybörjare, så i denna guiden anser vi att Basic är bättre att börja med. När du börjar bli lite varm i kläderna så kan Advanced vara värt att undersöka.

BIld 11 i guiden för att köpa Ripple (XRP)
Bild 11 – Nu så är det dags att köpa Ripple. Genom att klicka på ”Exchange”->”Basic” så kommer man till transaktionssidan, där man kan köpa och sälja en rad olika kryptovalutor i realtid. Klicka på bilden för att förstora den.

Då Binance är kryptomotsvarigheten till en aktiemarknad så uppdateras siffrorna i realtid vilket kan göra att det är lätt att bli lite förvirrad. För att köpa XRP för Ethereum (ETH) så klickar man på ”ETH” uppe i högra hörnet (1). Har man följt denna guiden fast med Bitcoin istället så väljer man BTC istället.

Då Binance stödjer handel med rad olika valutor så behöver man hitta den rad som det står ”XRP/ETH”, detta kan man göra genom att skriva in XRP i sökrutan(2). XRP är förkortningen och det officiella namnet för kryptovalutan Ripple och det är viktigt att man är lite extra vaksam så man inte råkar välja en annan valuta.

När man hittat raden så klickar man på den så väljs som aktiv för handel (3), nu du kan köpa XRP. För att dubbelkolla vad kursen för XRP är i dollar visas detta uppe i vänstra hörne t(4). Nästa steg är att ange hur många XRP man vill köpa (5). Systemet föreslår ett max antal baserat på tillgängligt Ethereum, men man kan själv välja hur många man vill köpa upp till max taket.

För att göra det lite enklare så kan man välja att köpa XRP för olika procentsater av det Ethereum man har på kontot, 25, 50, 75, 100 %. Detta är smidigt om man vill köpa flera valutor.

Är du intresserad av att läsa mer om hur prissättningen i kryptovalutor fungerar? Läs mer om detta i vår guide Köpa kryptovalutor (öppnas i ett nytt fönster).

För att sedan slutföra köpet så klickar du på knappen ”Buy XRP” (6) och din order genomförs.

Man har även möjligheten att lägga en köp order till ett lägre pris än vad kursen är, då kommer ordern läggas som en aktiv order och genomföras när systemet hittar en säljare till aktuella kursen. Man kan alltid avbryta en aktiv order, dock kan den ändå hinna fyllas delvis.

BIld 12 i guiden för att köpa Ripple (XRP)
Bild 12 – Vid en första anblick är det lätt att bi överväldigad av information och siffror som uppdateras i realtid, men tar man det lugnt och metodiskt så kommer det gå bra. Klicka på bilden för att förstora den.

När ordern är färdig så hamnar automatiskt dina XRP på ditt konto hos Binance. Härifrån kan du antingen låta de ligga kvar eller skicka till en annan XRP (Ripple) wallet, valet är ditt. Tiden det tar innan dina XRP syns på kontot kan variera, få inte panik om det inte syns på direkten, utan det kan ta lite tid beroende på belastning på systemet.

När transaktionen är genomförd så kan du se dina XRP genom att navigera till ”Funds”->”Withdrawal Deposit

Bild 13 i Vår guide till att köpa Ripple (XRP)
Bild 13 – När transaktionen är genomförd så syns köpta XRP i din digitala plånbok på Binance. är kan du låta dem ligga kvar eller skicka till en annan XRP (Ripple) plånbok. Klicka på bilden för att förstora den.

Grattis, du har nu köpt XRP (Ripple)!

Om du har ett långsiktigt mål med ditt sparande så kan man överväga att flytta över ens XRP (Ripple) till en USB plånbok. Fördelen med detta är att det är kan vara säkrare, då USB plånboken inte behöver vara uppkopplad mot nätet. Vi rekommenderar då Ledger Nano S som du kan köpa av tillverkaren här

Relaterat

Om Kryptovalutor

Tumnagel ikon för Kryptovalutor

Vad är en kryptovaluta?

Lär dig allt om Kryptovalutor.

Tumnagel bild för hur man köper och säljer Kryptovalutor

Köpa och Sälj

Lär dig hur man enkelt och säkert köper och säljer Kryptovalutor.

Tumnagelbild för hur man förvarar kryptovalutor

Förvaring

Lär dig hur man enkelt och säkert förvarar Kryptovalutor.

Kryptonyheter

Nyheter

Läs om de senaste Kryptovaluta & Blockchain nyheterna här

Bitcoin-BTC-icon

Bitcoin (BTC)

Läs mer om kryptovalutan Bitcoin här.

Ethereum-ETH-icon

Ethereum (ETH)

Läs mer om kryptovalutan Ethereum här.

Tron-TRX-icon

Tron (TRX)

Läs mer om kryptovalutan Tron här.

Ripple-XRP-icon

XRP (Ripple)

Läs mer om kryptovalutan XRP (tidigare Ripple) här.

Tumnagelbild för att köpa Ethereum

Köpa Bitcoin

Läs vår guide hur man enkelt köper kryptovalutan Bitcoin

Tumnagelbild för att köpa Ethereum

Köpa Ethereum

Läs vår guide hur man enkelt köper kryptovalutan Ethereum

Utvald bild för inlägget Nybörjarguide till att köpa kryptovalutan Tron (TRX))

Köpa Tron

Läs vår guide hur man enkelt köper kryptovalutan Tron

Ikon för att köpa XRP Ripple

Köpa XRP (Ripple)

Läs vår guide hur man enkelt köper kryptovalutan XRP (tidigare Riiple