, , , , , , , ,

Köp Bitcoin på Binance med Visa / Mastercard

Utvald bild för inlägget - Köp Bitcoin på Binance med ett Visa / Mastercard

Äntligen kan man köpa Bitcoin, Ethererum, Ripple eller Litecoin med Visa / Mastercard på handelsplatsen Binance, något som många kryptoentusiaster har drömt om. Binance har ingått ett partnerskap och använder en betalningslösning från företaget Simplex för att hantera kortbetalningarna.

Företaget twittrade om nyheten som fick stort genomslag på Crypto Twitter

Om Binance

Binance är den största handelsplatsen för att köpa och sälja kryptovalutor. Binance stödjer över 100 olika kryptovalutor förutom de största (majors) såsom Bitcoin, Ethereum, Ripple m.m . Binance har tidigare bara erbjudit handel med andra kryptovalutor, te.x. BTC / ETH / USDT vilekt har inneburit att man måste överföra detta till sitt Binance konto innan man kunde handla.

Att de nu stödjer Visa / Mastercard innebär att man kan köpa te.x. Bitcoin och få det direkt till sin Binance wallet och slippa steget att köpa Bitcoin på en annan handelsplats och överföra till sitt Binance konto.

Guide – Köpa Bitcoin på Binance

Vi har tidigare gjort några guider till hur man köper XRP (tidigare Ripple), Tron samt en allmän guide till att köpa Kryptovalutor på Binance. Vi kommer nedan beskriva hur man köper Bitcoin på Binance med ett betalkort genom en kortfattad och enkel guide.

Steg 1 – Skapa konto på Binance

Första steget är att skapa ett konto på Binance. Detta går fort och när man har gjort detta så loggar man in och väljer uppe i högra hörnet ”Funds” (1) -> ”Buy with Credit Card” (2)

Bild 1 för att köpa Bitcoin på Binance med ett betalkort
Första steget är att skapa ett Binance konto samt logga in på det och sedan föra muspekaren över ”Funds” i högra menyn.

Steg 2 – Ange hur mycket Bitcoin du vill köpa

Efter att ha klickat på ”Buy with Credit Card” så kommer man till en sida där man får ange vilken kryptovaluta man vill köpa samt för hur mycket. När man är klar klickar man på ”Buy Now” för att komma vidare till nästa steg.

Steg 2 - Bild föreställande ett forumulär där man anger vilken kryptovaluta samt för hur mycket man vill köpa
Här får man ange vilken kryptovaluta man vill köpa samt för hur mycket

I skrivande stund så kan man köpa Bitcoin, Ethereum samt Litecoin, men även XRP (Ripple) skall vara möjligt att köpa i framtiden.

Steg 3 – Granska din order och bekräfta villkoren

När du klickat på ”Buy Now” så kommer en pop-up ruta upp där du kan granska din order samt uppmanas att bekräfta köpvillkoren (1). Om allt ser bra ut och du vill fortsätta med köpet så klickar man på ”Go to payment” (2) för att komma till Simplex formulär där man kommer slutföra sitt köp.

Steg 3 - Bild föreställande att man måste bekräfta villkoren
Nästa steg är att bekräfta villkoren

Steg 4 – Slutför ordern på Simplex hemsida

I det sista steget så blir man skickad till Simplex säkra utcheckningsformulär där man slutför sin order genom att fylla i personuppgifter såsom Namn, Adress samt kortuppgifter. När processen är färdig så har du dina Bitcoin på ditt Binance konto inom några minuter.

Steg 4 - Bild förwtällande Simplex hemsida där man slutför sin order genom att fylla i sina kortuppgifter
I sista steget så slutför man sin order genom genom att fylla i kortuppgifter m.m på Simplex hemsida.

Grattis, du har nu köpt Bitcoin på Binance!

Nästa steg kan vara att köpa någon annan kryptovaluta som Binance med Bitcoin som basvaluta, då har vi gjort en guide för detta här alternativt överväga att flytta dem från Binance till en säker Offline plånbok, vilket vi har skrivit mer om här.

Lämna ett svar